You are welcome to my archangel FAITH blogg

Tuesday 28 June 2022

Älvorna sjunger för Dig!

Älvorna sjunger om Moder Jord! Varje plats välkomnar dig! Och älvorna sjunger den sången! Varje plats är unik. Du är unik.

Jag besökte nyligen orörda platser kring ett fjäll som ligger i Västerbotten och det var så vackra sånger där, jag blev välkomnad.
Det är så befriande att sjunga med kan jag säga! I stillhet och i harmoni med henne, vår Moder, så kan vi höra sången. Den är mycket vacker, och trallvänlig.
Vi blir välkomnade till orörda platser där detta ännu finns kvar.
Fast vi har också ett ansvar gentemot Moder Jord att behandla henne med respekt och ödmjukhet, då blir vi guidade dit där vi kan få höra sången! Det handlar egentligen om att vi inte förstår vad livet är egentligen.
Moder Jord är en levande själ och hon känner oss alla och envar, hon till och med älskar oss allihopa, hon vet vad vi går igenom, i våra liv här på jorden.
Kunskapen om jorden, kunskapen om vår Moder är A och O för att kunna må bra och bli hel. Hur mycket tekniska uppfinningar vi än har, vi människor, så är det kunskapen om jorden som är nummer ett annars så kommer vi alltid att sakna den hela meningen med livet på jorden.
❤️
Kram

No comments:

Post a Comment