You are welcome to my archangel FAITH blogg

Sunday 30 April 2023

Vittra berättar om eterhjulen och ljustransformation!

Budskap från Vittra 30 april 2023

Vi är Vittra, vi är väldigt gamla. Vi är äldre än Er.

Vi ser på Er som våra barn. Och vi älskar alla våra barn. 

Vi vet att det inte alltid är lätt, för ni utvecklas nu.

Tiden är här nu när ni utvecklas nästan som allra mest. Och hur hänger det ihop?

Vad menar jag?

De kraftiga solstormar som är just nu, utvecklar Dig. Men det kan också göra ont. Jag menar att när du utvecklar dig, så hänger det gamla med en bit.

Och om du har saker kvar att jobba med, då känner du av det nu.

Plötsligt kan du känna av en gammal känsla, som du inte haft på länge, som du tycker att du redan har jobbat hårt med och har släppt? Men nu verkar du känna av samma återigen? Ja så kan det vara, för ljuset belyser det som du trodde att du hade släppt.

Ibland så måste vi jobba återigen, en liten bit till med det som vi har som bagage med oss.

Men, bagaget är urgammalt. Bagaget kan bestå av dina cellminnen, dina tidigare liv och saker som du inte har släppt taget om, ofta på grund av rädslor av olika sorter.

Och du känner att du minsann inte var så befriad som du trodde och så blir du besviken på dig själv och ditt team av medarbetare ”-varför varnade de mig inte?!”

Men, snälla, älskade så här går det till:

För varje liv du lever på jorden så skapas ett eteriskt hjul, när du sedan lämnar livet, så finns eterhjulet kvar i luften.

Nästa gång som du väljer att födas in på jorden så blir du återförenad med alla de existerande eterhjulen. Dessa eterhjul dras till dig, så fort som du föds. Sedan när du växer upp så märker du kanske att du är rädd för exempelvis spindlar, eller höjder, eller att du älskar att resa till vissa platser, du gillar viss speciell mat, och du har massor av dina personliga egenheter som du märker av mer och mer och det har med DIG att göra och ALLA dina jordeliv att göra, för i alla eterhjulen så finns dina preferenser, och rädslor, fobier mm.

Eterhjulen kan du se som små bollar som sitter på din personliga aura, man kan kalla den för identitets aura.

När du nu märker att du måste jobba mera med vissa bitar av det som har varit så är det för att vissa eterhjul inte har fäst så bra till din aura, men nu när det exempelvis är starka solstormar så skapar dessa ett starkare lim, till din aura och du känner av känslor som liknar väldigt mkt det som du redan har känt, och jobbat med i din medvetna personliga utveckling.

Ljuset, belyser, och skapar närmare kontakt med dig själv och vad du bär i ditt undermedvetna och som också lagras i ditt undermedvetna.

Nu pågår en ljusets renande och befriande energiöverföring och allt du behöver göra är att inte vara rädd. Om du känner en rädsla, bara var, i den, den klingar bort av sig själv då.

Jag är med dig, VI ÄR MED DIG, och vi bistår dig om du behöver fråga om vad som sker, och vad du känner.

Vi vet exakt vad du går igenom, och vad du känner.

Vi är experter på transformation, med hjälp av ljuset, och vet att du själv strålar av de vackraste färgerna, när du blir belyst så skapar din rädsla en skugga, och när den skingras av ljuset så känns det som om du känner en plötslig rädsla, för den blir berörd och genomlyst och du får en aha-upplevelse.

Så kära älskade vän, var säker på att du kommer skina i ett ännu finare ljus, ditt unika ljus och inget skall längre ligga som en belastning och göra att du lever i skuggan av trauman.

Denna ljus-transformation, gör att du helar alla dina liv som du levt på jorden, så det är verkligen ett stort mirakel! 

Var glad för du är sannerligen en mästare i universum som så idogt jobbar med ljusets helande energi, så var stolt över dig själv!

Vi är med Dig och det är bara att fråga oss vad du vill, när du vill,

Vi älskar Dig,

Vittra

(My own private picture).