You are welcome to my archangel FAITH blogg

Namaste and welcome to my blog, I am Kerstin Eriksson I am a clairvoyant medium and
healer and I live in the northern parts of Sweden, Europe!

Please like, and follow my blog and you are welcome to share my material if you also say that I am the channeler/source!

And it is very welcome if you also please donate a small gift, look in the right column down below! You are so kind! Thank you!

On Facebook you are welcome to visit; Healing Faith! You can follow the link below;

https://www.facebook.com/pages/Healing-

Min svenska sida;

Thank you! ❤❤❤ FAITH, HOPE AND LOVE!
God BLESS YOU! Have a beautiful day! Love//Kerstin
Ps Contact me through email; moonflowerchild67@gmail.com

©Kerstin Eriksson


Saturday, 24 April 2021

Meddelande från gudinnan Nike!

 

I dag talar jag om elden. Eld är ett element och ni har sannerligen gått igenom både eld och vatten. Elden har bränt er många gånger och ni lärt känna den väl. Ni har blivit brända på bål mer än en gång och ni minns det ibland. Ni minns också rädslan över att visa ert rätta jag.

Vem är du då? Du är en av Moder Jords hjälpare, du helar mark, djur, och människor och det är naturligt för dig. Du känner universum och du känner andras känslor och smärtor och du känner också andras glädje.

Elden har gjort er starkare, och ni märker direkt vilka som inte har gått igenom elden ännu. Sjukdomen som härjar nu är en eld för många, men du kanske känner att det är som stiltje på vattnet, när vinden inte längre blåser och du får ingen vind i ditt segel och din båt ligger alldeles still ute på havet.

Ni går igenom alla elementen som själar på jorden och mer – och när ni inser och känner in vem ni verkligen är, då faller allt på plats, den plats som är Er sanna plats på jord och i universum.

Ni har en given plats - alltid - och vi älskar Er så otroligt mycket.

Använd tiden i båten till att göra upp en glädjerik plan på vad som är viktigt för dig, och vad du vill genomföra. Egentligen så har du redan en universell plan som du har haft med dig hela tiden, och Moder Jord älskar Dig så mycket och hon väntar på Dig! Hon går också bredvid dig varje dag och uppmuntrar dig!

Ge inte upp kära älskade vän! Du har kämpat så länge och du har blivit mogen och dina ärr är läkta idag och de lyser av de vackraste ljuset och de finaste färgerna,.

Ärren efter alla dina liv är ditt bevis på att du har gett av ditt hjärta och ditt blod och din svett och vi som ser Dig vi ser hur vacker Du är, så låt ingen rubba ditt inre lugn och din inre oas. 

Skapa din kära fristad runt omkring dig, hur liten den än må vara, huvudsaken är att du inser hur viktig du är och att Du nu måste älska alla delar av dig själv och känna total tillit till att vi alltid har älskat alla aspekter av dig från första början, vi har bara väntat på att du skall göra detsamma!

Jag älskar dig,

Nike

No comments:

Post a comment